RD Control - Control d'Accessos i Serveis | Neteja Netegent
16427
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16427,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Netegent – Serveis de neteja ecològica

Amb Netegent la neteja és més natural

Netegent, empresa del grup RD Control, és una empresa de neteja jove, dinàmica i amb una gran inquietud per millorar el benestar dels seus clients, dels seus treballadors i del medi ambient.

 

Per això hem optat per oferir un servei de neteja 100% ecològica al mateix preu que li pot suposar una neteja convencional però amb múltiples beneficis.

 

Els nostres serveis:

El món natural és la comunitat sagrada més gran a la qual pertanyem. Danyar aquesta comunitat és disminuir la nostra pròpia humanitat.
Neteja de domicilis, despatxos, escoles, tendes, locals, comunitats, etc...

Tractament i manteniment de terres.

Neteja de cristalls

Neteja de final d'obra.

Assessorament sobre gestió de residus bàsics, estalvi energètic i tècniques de neteja amb substàncies naturals.

I tot això sense que el fet d’utilitzar productes 100% ecològics li suposi una despesa superior al d’una neteja convencional.

A Netegent volem col·laborar amb vostè perquè la neteja del seu entorn no sigui únicament una qüestió d’higiene.

Un estudi detallat de les seves instal·lacions ens permetrà determinar que productes, de base natural, són necessaris per oferir-li la major eficàcia. Si vostè ho desitja, li podem assessorar sobre la gestió de residus bàsics, estalvi energètic i tècniques de neteja amb substàncies naturals.

Són molts els estudis que demostren l’estreta relació entre l’augment d’al·lèrgies, intoleràncies i altres malalties amb l’ús de productes químics. Moltes d’aquestes substàncies nocives es troben presents en els productes de neteja convencionals i es van acumulant en el nostre entorn sent una amenaça per a la nostra salut. Per això, perquè ens preocupa la seva salut, la dels nostres treballadors i la del medi ambient apostem per la utilització exclusivament de productes de neteja ecològica.

Truqui’ns si té qualsevol consulta o necessita més informació
Sol·liciti informació sense compromís des del nostre formulari